Nyhed

Nyt tilbagevendende koncertkoncept i Århus

Oplev Lisa Vegas og Cecilie Noreng til de første sid-ned-koncerter i intime rammer

Sidste år i november blev den sidste koncert i Øst For Paradis spillet, da Klub Rotes Sofa for sidste gang afholdt siddende koncert i det gamle art-cinemas røde plyssæder.

Nu er der en afløser på vej. Strange Ears har nemlig indgået et samarbejde med teatret Katapult i Århus om en ny månedlig koncertklub.

Her vil der for en kapacitet på max. 70 mennesker blive præsenteret anerkendte bands og musikere fra vækstlaget. I intime rammer, er der tale om siddekoncerter, så publikum får en større oplevelse af musikken.


Første arrangement løber af stablen lørdag d. 21. april, hvor Lisa Vegas (billedet) og Cecilie Noreng giver hver en koncert.

Både Cecilie Noreng og Lisa Vegas har gjort sig bemærket som Ugens Band på MyMusic, og mens Lisa Vegas sidste år spillede på Pavillon Junior på Roskilde, kan Cecilie Noreng prale af at have et demoalbum produceret af Troels Abrahamsen fra Veto liggende på sin MyMusic-profil.

Dørene åbner kl 20.30, og koncerten starter kl. 21. I den første halve time og i pausen imellem de optrædende bands vil der være hygge i cafeén med forskellige øl til kun 10-15 kr. Entréen er sølle 40 kr.


Katapult

Strange Ears


Noreng på MyMusic

Lisa Vegas på MyMusic

ANNONCE