Nyhed

Kommende udgivelser fra Target Distribution i det nye år

Nye albums fra Green Concorde, Viva Vertigo og en ep fra Demons Are Real på vej

Pladeselskabet Target Distribution har just annonceret et par af deres kommende rockudgivelser i 2009, og første sag er opfølgeren til Green Concordes debut ”Ten Cities”, der udkom tidligt i 2007. Det nye album har fået titlen "Down The Corridor, To The Exit, Through The Gates, Out Into Safety".  Albummet er indspillet i et lille studie uden for Århus og består af ni numre, som pladeselskabet sammenligner med The Doors, Joy Division og The National. "Down The Corridor..." er gæstet af medlemmer fra Spleen United og udsendes i Danmark og resten af Europa i marts/april 2009.
 
Næste udgivelse kommer fra Viva Vertigo. I 2004 udgav bandet den Sune Wagner-producerede debut "Viva Viva", siden er det blevet til opfølgeren "Vulcan Gas Company", og til marts udgiver gruppen sit tredje album. Albummet har fået titlen "Vicious Echo" og er gæstet af Lise Cabble og Sune Wagner. Pladeselskabet skriver blandt andet, at musikken er blevet mere ekstrem: ” rocksangene er hårdere og støjer mere, imens de lyse sange er blevet mere melodiøse.”
 
Sidste annoncerede udgivelse er fra Demons Are Real, der blev dannet i 2004 og debuterede to år senere med ep’en "Hum Speed On/Off". Bandet består blandt andet af tidligere eller nuværende medlemmer af Yellowish og Decorate. Bandets nye ep "The Blessing Of Sorrow", udkommer mandag den 2. februar 2009, og pladeselskabet beskriver den som: ” et apokalyptisk og industrielt rock-stemningsbillede af sen-modernitetens eksistentielle tomhed og fremmedgørelse.”

Alt i alt lyder det som en række interessante udgivelser fra Target i det nye år, og efterhånden som pladerne udkommer, vil de selvfølelig også kunne ses bedømt i anmeldersektionen i nærværende medie.

ANNONCE