Nyhed

Støttekoncert på Rådhuspladsen for udsatte børn

Sys Bjerre, Szhirley, Basim, Turboweekend med flere holder støttekoncert lørdag

Julen er som bekendt en tid, hvor man kommer hinanden ved og forhåbentlig også giver en skærv til dem, der ikke har det helt så godt som én selv. Blandt de mange velgørende organisationer, der er aktive med at sprede glæde i julen, finder vi julesagen.dk. Siden 1. december har den kun to måneder gamle forening indsamlet mere end 350.000 kroner til økonomisk hårdt stillede børn og deres familier. Målet er 500.000 kroner.

Julesagen tror på, at der kan indsamles endnu mere, og tager derfor initiativ til en støttekoncert på lørdag den 20. december på Rådhuspladsen i tidsrummet 11-16 med navne som Sys Bjerre (billedet), Bryan Rice, Turboweekend, Basim og Szhirley. Lars Brygmann og Bubber er konferenciers.

– Rigtig mange danske børn lever i familier, der har det hårdt økonomisk. Og andre børn må fejre jul på døgninstitutioner. Mødrehjælpen, Børnenes Kontor og Foreningen af Danske Døgninstitutioner gør et stort og flot stykke arbejde for at hjælpe de trængte familier og børn. Men organisationerne har langt fra ressourcer til at hjælpe de flere tusind, der går julen i møde med tomme lommer eller de børn, som bor på døgninstitutionerne, siger administrerende direktør i reklamebureauet Bark Copenhagen, Peter Brockdorff, som er initiativtager til julesagen.dk
 
Bark tog i oktober måned initiativ til at stifte en uafhængig forening, "Foreningen Julesagen", der nu samler midler ind til de tre organisationer. Ingen af organisationerne har normalt ressourcer til at stable landsdækkende indsamlinger på benene. Disser ressourcer stiller Julesagen til rådighed for organisationerne.

– Vi knokler lige nu i døgndrift for at få detaljerne på plads. Vi er blevet så motiveret af, at så mange store danske musiknavne bare har sagt "ja" til at hjælpe! De glæder sig alle meget til at støtte sagen og sprede juleglæde midt i København på lørdag, siger Peter Brockdorff.
 
Alle indsamlede midler går ubeskåret til de tre velgørende organisationers julearbejde til fordel for økonomisk trængte børn og deres familier.
 
På Rådhuspladsen samler julesagen.dk ind i indsamlingsbøsser samt via computer på www.julesagen.dk, som man kan logge sig på i indsamlingstelte og donere via kreditkort.
 
Foreningen forventer at gøre indsamlingen til en fast tilbagevendende julebegivenhed.

ANNONCE