Nyhed

Dans med Mercury Rev

Bandet giver den som dj's på Ideal Bar efter deres koncert på Vega 19. november

Når Mercury Rev går af scenen 19. november efter deres koncert i Store Vega, har fans umiddelbart efter mulighed for at opleve dem under lidt mere intime forhold, når de indtager Ideal Bar som dj's og afslører, hvad de gemmer sig af gode ting i deres musiksamling.

Det pladeaktuelle band er på turné for at spille materiale fra deres syvende studiealbum "Snowflake Midnight", der blev rost af en lang række danske anmeldere inklusive GAFFAs egen, der var ude med fem stjerner for besværet. Samme karakter fik de for deres seneste danske koncert, der blev afviklet i august til Beatday08, og derfor kan man altså godt tillade sig at have høje forventninger til gruppens kommende koncerter.

Gruppen kan nemlig opleves i både på Train i Århus (18. november) og på Vega dagen efter, og som nævnt får man altså lige lidt ekstra med til den københavnske koncert i form af bandets optræden som dj's på Ideal Bar efter koncerten.


Bandet gav også lidt ekstra i forbindelse med udgivelsen af deres seneste album. Der udgav de nemlig et supplerende fuldlængde album med titlen "Strange Attractor", der fortsat kan downloades gratis på bandets hjemmeside.

ANNONCE