Nyhed

MSTRKRFT på Rust

Den canadiske duo kommer til København 31. maj

Den vokalløse duo MSTRKRFT opstod i 2005 efter at bassisten Jesse F. Keeler havde mistet interessen for duoen Death From Above 1979, der blev officielt opløst året efter. MSTRKRFT er en ny duo, hvor den anden halvdel er Al-P (Alex Puodziukas), som producerede DFA 1979-albummet "You're A Woman, I'm A Machine", og i slutningen af maj kan de opleves i København.

Gruppen debuterede i 2007 med albummet "The Looks", der modtog en flot anmeldelse i GAFFA, hvor vor anmelder roste duoens fornemmelse for, hvordan man skruer musik sammen, der kan få pulsen op, hjernen til at slå fra og kroppen til at tage over.

"Pladen er pakket med übercool elektronisk dance, hvor der godt nok er 80'er-keyboards, guitar og robotstemmer her og der, men den superfunky groove altid holder 100%. Er man til Justice, Soulwax' "Nite Versions", Daft Punk og deslige, er der ingen vej uden om MSTRKRFT".


Det er noget af en anbefaling, og mon ikke der bliver rift om billetterne til koncert på Rust 31. maj. Billetsalget er sat i gang via GAFFA Billet.

 

ANNONCE