Nyhed

The Dreams går over grænsen

Færingerne forsøger sig nu for alvor på det tyske marked

At The Dreams vil prøve kræfter med den internationale scene, har efterhånden været kendt længe, og det ser da også ud til, at forsøget kan blive et vellykket et, eftersom der allerede er plade- og distributionskontrakter i hus i flere europæiske lande. Det første land som færingerne for alvor skal ud i, bliver vores sydlige nabo Tyskland, hvor deres første engelsksprogede album "Revolt" bliver udgivet i næste måned.

"Revolt" har fået en helt pæn modtagelse, og denne gang ikke kun blandt deres egen fanskare, men også blandt anmelderne. Her på GAFFA kvitterede Keld Rud med fire stjerner, hvilket han begrundede med et mere kompromiløst, men samtidig kommercielt stemt album. Han skrev blandt andet:

"Med inspiration fra især Angels And Airwaves forsøger The Dreams at dreje en rigtig stadion-punk-plade, spækket med store omkvæd og episke ballader. Overraskende nok lykkes det faktisk. Forsanger Hans Andreasens stønnende og knækkende vokal irriterer stadig, men melodierne er stærke, der er kælet for detaljerne – f.eks. det eksotiske kor i Under The Sun – og der er kant i lyden. Selv den tredelte, syv minutter lange Insomnia Suite (alene titlen!) lykkes til fulde på et album, der overstiger samtlige de forventninger, man med rimelighed kunne stille til The Dreams."


The Dreams udgiver "Revolt" via et nyere skud på den tyske pladeselskabsstamme, Ferryhouse, der ifølge en pressemeddelelse har god kapital i ryggen, og således skulle sikre bandet en god eksponering. Pladen kommer på hylderne i Tyskland fredag den 16. juli, og der følges op med tre release-koncerter i henholdsvis Berlin, Hamborg og München.

ANNONCE