Nyhed

Michael Falch varmer op for John Hiatt

John Hiatt gæster Ridehuset i Randers til november og får følgeskab af Michael Falch

Når John Hiatt skal give koncert i Randers 12. november får han følgeskab af Michael Falch, der vil give en solokoncert som opvarmningsnavn.

John Hiatt udsendte i år albummet "The Open Road". Her bedømte GAFFAs anmelder Henrik Friis pladen til 4 stjerner og skrev bl.a. følgende:

"Dejlig raspende stemme. Herligt skramlende og tæt band. Den vanlige samling rootsprægede sange. Og så tekster, der med udgangspunkt i fortælleren både går om bord i du-og-jeg-problematikkerne, men også breder dem ud til at være mere almene og kommenterende. Jo, John Hiatt byder måske ikke på de store forandringer, men det gør egentlig heller ikke så meget, så længe amerikanerens bundniveau er som i disse år. For det lyder, som om hjertet og oprigtigheden er med hele vejen i de 11 sange: De seje mellemtempo-rockere får måske mere foden til at vippe i tryg genkendelsesglæde end egentlig overraskelse." (læs hele anmeldelsen her)


Til koncerten i Ridehuset vil publikum kunne opleve både nye og gamle sange fra John Hiatts bagkatalog. John Hiatt har igennem sine mange år som musiker opbygget en meget dedikeret fanskare som også rummer adskillige anerkendte kunstnere. Hiatts sange er blevet fortolket af så forskellige sangere som Bob Dylan, Eric Clapton, Bonnie Raitt, Iggy Pop, Rosanne Cash og danske Hanne Boel.

Før John Hiatt and The Combo går på scenen, kan publikum glæde sig til at opleve Michael Falch solo, som vil varme op for netop et af sine egne store musikalske idoler. Falch har netop udgivet sit eget opsamlingsalbum "Hele Vejen 1980-2010". Her Skrev GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen følgende:

"Man kan med rette føle, at sanger og sangskriver Michael Falch altid har været her. Det er nemlig 30 år siden, at han debuterede med Malurt-albummet Kold Krig. Og siden da har Michael Falch altid tiltrukket sig opmærksomhed. På godt og ondt. De senere år har han tilmed genfundet det musikalske overskud, som kendetegnede hans første periode med Malurt. Hans musikalske karriere har været mildt sagt bumpet, men hans betydning for sit publikum står uanfægtet." (læs hele anmeldelsen her)


John Hiatt og The Combo (med support af Michael Falch) kan opleves fredag d. 12. november kl. 20:00 i Ridehuset, Randers. Billetter koster 397 kr. og kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE