Nyhed

Kiss Kiss Kiss genudgiver debutalbum

"Release The Birds" genudsendes med bonus-cd med remixes

I foråret udgav den unge Århus-gruppe Kiss Kiss Kiss deres roste debutalbum "Release The Birds", der gav dem et stort hit med "Broken Hearts". Siden har Kiss Kiss Kiss givet stribevis af koncerter, og nu genudgiver de så debutalbummet med en bonus-cd med remixes. 

På bonus-cd'en har markante navne som Who Made Who og Kenton Slash Demon remixet Kiss Kiss Kiss' hit "Broken Hearts". Resten af remixalbummet består af remixes, som er kommet ind på bandets Soundcloud i forbindelse med en remixkonkurrence, der blev afholdt hen over sommeren.

GAFFAs anmelder Erik Barkman tildelte den første udgave af "Release The Birds" fire stjerner og skrev blandt andet:


"Århus-drengene spiller overrumplende stilsikkert ud med albumdebuten Release The Birds, hvor funky halvfjerdser-glam møder firser-synth-pop. Kursen er sat mod det nærmeste diskotek med skaktern på gulvet, spejl på væggen og diskokugle i loftet, og Kiss Kiss Kiss når frem med et overskud af funky energi og smittende omkvæd på tanken."

Den nye udgav af "Release The Birds" er netop kommet på gaden, og samtidig udgiver Kiss Kiss Kiss den nye single "To The Beaches", som længe har været en livefavorit.

Kiss Kiss Kiss drager i næste uge på en turné til både Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz. Man kan dog fange dem på Bremen i, ikke Tyskland, men København 29. september, hvor de også får selskab af Freja Loeb og Le Klik, eller i Århus, Viborg og Sønderborg i slutningen af oktober og i november.


Kiss Kiss Kiss' efterårsturné:
29.09 Bremen, København
05.10 Astra Stube, Hamburg, Tyskland
06.10 Weltecho, Chemnitz, Tyskland
07.10 Projekt 7, Magdeburg, Tyskland
08.10 Perron55, Venlo, Holland
09.10 AZ, Aachen, Tyskland
11.10 Cafe Video, Gent, Belgien
13.10 Morph Club, Bamberg, Tyskland
14.10 Hive, Zürich, Schweiz
15.10 Etage Club, Biel, Schweiz
16.10 Beim Weissen Lamm, Augsburg, Tyskland
23.10 Train, Århus
11.11 Paletten, Viborg
18.11 Sønderborghus, Sønderborg

Køb billetter til de danske koncerter via GAFFA Live

ANNONCE