Nyhed

Alter Bridge udgiver liveoptagelse

Efterårets koncert på Wembley Arena udkommer på cd og dvd i det nye år

Amerikanske Alter Bridge fandt sammen i 2004 og har til dato udgivet tre studiealbum - seneste i 2010 - og en enkelt liveplade. Tre medlemmer kommer fra Creed, mens forsanger Myles Kennedy er engageret i et bijob som sanger i Slashs band. I november spillede de deres hidtll største, britiske koncert foran 12.000 fans på Wembley Arena i London, og den koncert udkommer i det nye år som såvel livealbum som dvd i både 2D og 3D-format.

Mens 2D-versionen og medfølgende cd er på gaden til marts, må man vente til sommer, hvis man hellere vil investere i 3D-udgaven af koncerten.

At dømme efter de respektive medlemmers godt fyldte kalendere, er liveudgivelsen formentlig det sidste, fans vil høre fra Alter Bridge i en rum tid. Kennedy er på vej i studiet for at medvirke på Slashs kommende album, og skal givetvis med på turné i kølvandet på dette.

Ligeledes skal de øvrige tre medlemmer - Mark Tremonti, Scott Philips og Brian Marshall - henover 2012 og '13 både på landevejen og i studiet med deres "gamle" band Creed, hvor de betjerner henholdsvis guitar, trommer og bas.



Live at Wembley

Slip To The Void
Find The Real
Ghost Of Days Gone By
Before Tomorrow Comes
Come To Life
All Hope Is Gone
White Knuckles' Brand New Start

Metalingus
Broken Wings
I Know It Hurts
One Day Remains
Coeur D'Alene
Buried Alive
Blackbird
Wonderful Life
Watch Over You
Ties That Bind
Isolation
Open Your Eyes
Duelling Guitar Solos
Rise Today


ANNONCE