Nyhed

Rust åbner ny klub

Mike Sheridan og Flip er mændene bag den nye månedlig klub Basic

På lørdag starter den nye klub, Basic, der kommer til at finde sted hver måned på Rust i København. Initiativtagerne til klubben er de to producere og dj's Mike Sheridan og Flip, og formålet er at sætte fokus på musikken og dansegulvet frem for store gæstelister, dyre champagneborde og stressende musikprofiler.

Ideen bag klubben er udsprunget af de to dj's egne erfaringer i det danske og udenlandske natteliv, hvor en tendens til overdrevne og hårdtpumpede fester ikke gavnede koncerterne. Tanken bag Basic er derfor, at det skal handle om den elektroniske musiks grundlag - nemlig musikken og dansegulvet, hvorfra festen har sit udgangspunkt.

"Hvis det hele handler om hele tiden at få folk op i det røde felt, store breakdowns og det ene hit efter det andet, så går det galt. Overmætheden, presset for ørerne og trætheden stiger, og energien falder. Når klokken er 3, står man med et gulv, der har pumpet løs siden klokken 1 og allerede er kørt død", forklarer Mike Sheridan om initiativet.


Derfor vil Basics musikprofil være "dybere, varmere, mere organisk og mere rullende", forklarer pressemeddelelsen om initiativet. Som udgangspunkt vil det være de to initiativtagere, der står for musikken i fem timer, men af og til vil der vil også blive inviteret gæster og venner til at spille.

"I mine år i London kunne jeg se, hvordan det gavner festen at give hver enkelt dj eller musiker mere albuerum og spilletid. Stol på dem, der er der for at gøre, hvad de gør bedst. Det er en rigtig ærgerlig tendens, at man smider flest mulige dj's på i færrest mulige timer - det vil vi så vidt muligt forsøge at gøre op med på Basic", uddyber Flip.

Basics musikprofil vil tage udgangspunkt i house, techno, disco, dub og soul, og der vil hver gang blive præsenteret masser af nye  produktioner og særlige edits.


På lørdag den 26. marts kl. 23.00 kan man opleve Basic for første gang.

Læs mere om tiltaget på facebook

ANNONCE