Nyhed

The Killers' trommeslager går solo

Ronnie Vanucci, kendt som trommeslager i The Killers, optager solo-materiale i Storbritannien

The Killers-trommeslageren Ronnie Vannucci har bekræftet i et interview med BBC 6 Music, at han lige nu arbejder på solomateriale i Storbritannien.

Vannucci fortæller til radiostationen, at han har valgt at indspille sit første soloalbum i Storbritannien, for at være omgivet af mennesker, han har tillid til.

"Nogle af de mennesker jeg stoler mest på i musik er her. Fra det første øjeblik vi var her opstod et bånd, der er ubestrideligt. Det er velkendt nu, det er betryggende. Jeg føler en personlig forbindelse her, og jeg føler mig mest hjemme her", siger Vanucci om optagelserne til solopladen.


The Killers-trommeslageren er ikke det eneste af bandets medlemmer, der har valgt at gå solo. Da The Killers sidste år offentliggjorde, at de ville tage en pause, udgav frontmand Brandon Flowers solodebuten "Flamingo" i september.  

På trods af pausen og soloudgivelserne vil The Killers måske optræde på musikfestivalen Lollapalooza i Chicago til august i år. Vanucci slår dog fast over for BBC 6 Music, at alt nyt materiale fra bandet stadig lader vente på sig.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår Ronnie Vanuccis soloplade udkommer.


ANNONCE