Nyhed

Danske bands kommer i fængsel

Fængslet i Horsens fejrer sin åbning med en koncert med fire danske bands

Det gamle statsfængsel i Horsens er nu klar til at indvie sin udendørs scene "Fængslet", og det sker med en koncert med de fire danske bands, Kashmir, Tim Christensen, I Got You On Tape og Ginger Ninja. Koncerten er den 17. maj.

Kashmir vil gentage vinterens koncertsucces og igen spille deres album fra 1999 "The Good Life" i sin fulde længde. Et samarbejde der startede med P3 i DR Koncerthuset har bandet nu valgt at gentage i Horsens. Da de første gang leverede "The Good Life" i Koncerthuset skrev GAFFAs anmelder Kristian Pedersen: "Kashmir tog et længe ventet, men flot, stramt og stilfuldt favntag med juvelen i deres skrin og sendte stjernedrys ud over et stærkt begejstret, trofast publikum." Han kvitterede med fire stjerner 

Kashmir får følgeskab af en kunstner, der har været lige så kendt ligeså længe som dem selv - nemlig Tim Christensen. Han har med sine venner i backingbandet skabt projektet Tim Christensen and the Damn Crystals, der har bevæget sig i en mere rocket retning efter Tim Christensens mere rolige og følsomme "Superior"


I Got You On Tape har også fået fornøjelsen af at komme i fængsel for en enkelt aften. Ud over disse to meget erfarne navne er der også gjort plads til yngre kræfter, når festivalen byder velkommen til de P3-pris-vindende københavnere I Got You On Tape. Bandet udgav deres fjerde album "Church of the Real" sidste år. Albummet blev flot modtaget og fik også fem stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez.

Læs anmeldelsen af "Church of the Real"

Også Ginger Ninja, der med flere numre har fået meget radiotid og optrådt på adskillige festivaler, rykker direkte i fængsel. Mest kendt er måske P3-hittet "Sunshine". Bandet udgav deres debutalbum "Wicked Map" i starten af 2010.


Fængslet har allerede flere musikalske godbidder i sigte. Ikke mindst når rockgiganterne i Metallica indtager scenen den 6. juni.

 

Billetter til åbningskoncerten kan købes via GAFFA Live 


ANNONCE