Nyhed

Fleet Foxes-frontmand som soundtrack-komponist

Robin Pecknold fra det amerikanske neo-folkband laver musik til sin lillebrors film

Forsanger og primus motor i Fleet Foxes, Robin Pecknold har skrevet hele soundtracket til sin lillebror Sean Pecknolds nye art-film "The Internet - A Blog Cats WTF Universe" på nær en technosang i form af Gigi d'Agostinos "I'll Fly With You". Det er ikke første gang, at de to brødre arbejder sammen, for Sean har lavet flere musikvideoer til Fleet Foxes og har også stået for visuals på bandets seneste turné. 

Filmen er skabt af Sean Pecknold og hans ven Matt Daniels og handler om en ung mand, der har været på toppen af internethumor-sider og har tjent penge på den famøse LOLcat-side, men befinder sig i en eksistensiel krise og beslutter sig for at flytte til Berlin for at finde et liv, der ikke kun drejer sig om at gøre sig sjov på internettet og jagte "hits".

Filmen blander almindelig film med animation. Daniels og Sean Pecknold er i øjeblikket ved at indsamle midler til produktionen og har igennem hjemmesiden Kickstarter.com indledt en indsamling, hvor de forsøger at skaffe 15.000 dollars. Hvis man har penge til overs til at støtte filmen lover de to unge mænd alle mulige forjættende ting. Hvis man for eksempel giver 250 dollars, lover de at tilsende velgøreren et dokument, hvor de forklarer livets mening, og for 5000 dollars udlover de en rolle i deres næste film. Og med sådanne løfter er det jo næsten svært at modstå.


Hvis man vil støtte filmen, kan man se de forskellige donationsmuligheder her

Her er traileren til filmen, og man kan tydeligt høre, at det er Fleet Foxes-sangskriveren, der står bag den stille guitar-underlægning. 

ANNONCE