Nyhed

Rumpistol og Red Baron på Danmarksturné

På mandag udkommer Rumpistols fjerde album “Floating”, og nu er han klar med danske koncertdatoer sammen med albummets vokalist Red Baron

Rumpistol, alias Jens B. Christiansen, er på vej med sit fjerde og mest udadvendte album "Floating", som er blevet til i samarbejde med sangeren Red Baron, Tobias Buch-Andersen, også kendt fra The Late Great Fitzcarraldos. Albummet udkommer den 16. april og følger op på ep'en "Talk To You" fra 2011, hvor resultatet er inspireret af vintage soul og r&b. Nu er de to herrer klar med en række danske koncerter i løbet af næste måned.

Senest i 2008 udkom "Dynamo", et album så spektakulært at GAFFAs Jesper Buhl gav albummet seks ud af seks stjerner og skrev: "Rumpistol følger med Dynamo op på den kunstneriske, om ikke kommercielle succes med debuten Rumpistol og den ubesværede toer Mere Rum, og der er stadig varmt og dejligt i Rumpistols mangefacetterede musikalske univers, men det er, som om hjørnerne er blevet mørkere og skarpere.(…) Der er ikke meget andet at sige om "Dynamo", end at alle bør tage sig et skud med rumpistolen."

Med sig på fem af de syv kommende maj-koncerter er Heidi Mortenson. Heidi Mortenson har tidligere optrådt under navnet Nosnetrom, og har under dette bagvendte alias høstet store roser for sin musik i især Spanien og Tyskland. Hun udgav sin første dansksprogede plade "Mørk" den 23. februar. Mortenson har flere anmelderroste albums bag sig. Det dansksprogede album er heller ingen undtagelse hvor Jesper Buhl gav albummet fem stjerner, mens læserne gav 5,50, og Jesper Buhl skrev: "God popmusik finder man alt for sjældent, og endnu sjældnere finder man musik, der har poppens indbydende kvaliteter, men er gjort af et andet og mere egensindigt stof. Sådan er det med "Mørk"hvor der synges på dansk, og produktionerne er dystre og fantasifulde." 


Turnédatoerne er som følger:

5. maj: Click Festival, Helsingør

11. maj: Radar, Aarhus


12. maj: Ideal Bar, København

16. maj: Engelsholm Højskole, Engelsholm

17. maj: Studenterhuset, Aalborg


18. maj: Kulisselageret, Horsens

19. maj: Kansas City, Odense

Billetter kan købes via GAFFA Live 


ANNONCE