Nyhed

GAFFA TV: Niki & The Dove på Roskilde

GAFFA fangede den svenske elektropopduo før deres koncert på Odeon-scenen

Svenske Niki & The Dove spillede på Odeon-scenen på årets Roskilde Festival. Duoen udgav i maj deres debutalbum "Instinct", som GAFFAs anmelder Simon Christensen tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Tomorrow og The Drummer (som oprindeligt udkom på The Drummer EP sidste år) er intelligente og pumpende elektropop-bangers i bedste Robyn-stil, mens stilskabere som Kate Bush, The Knife og Depeche Mode står som omdrejningspunkter på store dele af det her varierede album. Malin Dahlströms vokal er i unison dans med iskolde synthesizerflader f.eks. på den r&b-inspirerede The Fox, mens de elektroniske percussion bomber løs i maleriske eksplosive baleariske eller mørke new wave-figurer."

Kort før koncerten talte GAFFA TV med duoen alias sangerinde Malin Dahlström og keyboardspiller Gustaf Karlöf og fik en snak om deres musikalske inspirationskilder, om hvordan deres sange opstår, og om de føler noget pres oven på den massive ros, de har fået i internationale medier, ikke mindst af engelske BBC.


Indslaget er lavet af Stina Nørager Frandsen og Ole Rosenstand Svidt. Se det på GAFFA TV:

ANNONCE