Nyhed

Gossip spiller i Vega

Det amerikanske indieband lægger vejen forbi København med nyt album i rygsækken

Det amerikanske band Gossip, med den karismatiske frontfigur Beth Ditto flankeret af Brace Paine og Hannah Billie, lægger igen vejen forbi dansk grund, hvor de giver koncert i Store Vega den 15. november.

Gossip har eksisteret  siden 1999 og det helt store gennembrud kom med deres tredje album "Standing In The Way Of Control" fra 2006, og gav trioen en plads på Roskilde Festival i 2008.

"Music For Men" udkom i 2009 og blev en endnu større succes, og hittet "Heavy Cross" gik tre gange guld og indtog Top 100-listen i Tyskland og modtog to gange platin i Frankrig.  


Bandet udgav i mandags deres femte fuldlængde "A Joyful Noise" og pladen tyder allerede på at blive en stor succes og har modtaget fine anmeldelser i ind- og udland. Første single, "Perfect World", kan høres her.

Det er elektronisk funk, tilsat doser af soulfyldt dansepunk og solide beats, fremført med Beth Dittos punkenergiske vokal. 

Gossip-sangerinden er ud over sin sangstemme kendt for at være en kontroversiel figur i det homoseksuelle miljø og er blevet et ikon for den moderne kvinde.


Senest har hun gået catwalk for den franske modekonge Jean Paul Gaultier. 

Billetsalget starter på fredag den 18. maj, og billetter kan købes på Billetlugen.

ANNONCE