Nyhed

Whores And Thieves fejrer pladekontrakt med Spot-pre-party

Det danske rockband Whores And Thieves, gratis øl og solskin dannede ramme for denne fredag eftermiddag.

Pumpehuset, det grafiske designfirma Stupid Studio og Royal Beer var gået sammen med beværtningen Peter Gift for at lave en lille, hyggelig pre-party til dette års Spot Festival, denne fredag eftermiddag. Fra 12 til 15 blev der serveret smørrebrød og fadøl ad libitum, og tre bands spillede op. Peter Gift er en lækker beværtning, med en endnu lækrere gårdhave. DMI tog heldigvis fejl, og solen skinnede om kap med guldfiskene i det lille fiskebassin. En kølig brise gjorde det optimalt for tømmermændsprægede, overophedede hoveder.

Pumpehuset ligger som bekendt i København, men det afholdt det ikke fra at lave denne event i Aarhus; "Vi så det som en god mulighed for at støtte op om arrangementet Spot Festival, gøre opmærksom på Pumpehuset og samtidigt promovere de her tre bands," forklarede Erik Tygesen, der er kommunikationschef for Pumpehuset.

Væk fra gårdhaven og inde i Peter Gifts mørke barområde, er en lille scene sat op til de tre bands. Desværre er der ikke meget plads, og de mange der ikke har snuppet sig en plads oppe foran, må nyde musikken uden det visuelle udtryk.


De tre bands var den alternative pigegruppe Two Trick Pony (med trommeslager som eneste mandlige medlem), Whores And Thieves og Lovespeed.  Sidstnævnte sad fast i trafikken (som de vist har en tendens til at gøre, hm), så Whores And Thieves gik på før tid, men ikke mindre oplagte af den grund.

Ørkenrock med pladekontrakt 

Whores And Thieves havde tidligere i dag skrevet kontrakt med pladeselskabet Trechoma Records, så det var en glad flok mænd der indtog scenen. "Det er lækkert at have fået den her pladekontrakt," siger bandets forsanger Christian Bonde, og fortsætter: "vi havde egentlig en tanke om, at det ikke skulle være mere end liveshows og så at smide vores ting op på nettet, men når Morten (chef for Trechoma, red.) giver os en pladekontrakt, bliver man jo nødt til at sige ja". Bandet har allerede 17 numre parat til debutalbummet, der udkommer i september.


Lyden er rocket og støvet, og byder på lige dele 70'er-lyd, ørkenstøv, fuldskæg og tilbagestrøget hår, og lige-på-og-hårdt-rock-og-rul. Eller bare "smadrerock", som Bonde kalder det.

Whores And Thieves spiller kl. 23.30 fredag aften på Godsbanegården til Spot Festival.

ANNONCE