Nyhed

Rapstjernes liv og død bliver filmatiseret

The Wire-skuespilleren Michael Kenneth Williams skal spille Ol’ Dirty Bastard

Ol' Dirty Bastards liv er nu blevet til en film med titlen "Dirty White Boy". Wu-Tang Clan-medlemmet døde i 2004, og nu skal den afdøde rappers liv portrætteres af Michael K. Williams, der tidligere var kendt for at spille Omar i tv-serien "The Wire", skriver Pitchfork. Filmens vil fokusere på Russell Tyrone Jones' liv ud fra Jarred Weisfelds (tv-vært på VH1) erfaringer og relationer til Ol' Dirty Bastard.

Ol' Dirty Bastard blev kendt som det mest egensindige og uforudsigelige medlem af hiphop-kollektivet Wu-Tang Clan, hvor rapperens opførsel tit vakte opmærksomhed i medierne. Han var muligvis ikke den bedst sælgende af rapperne, men han var uden tvivl en af dem, der tiltrak sig mest opmærksomhed. Rapperen døde i 2004 af en overdosis, og havde levet et turbulent liv, hvor han konstant var på kant med loven.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal spille rollen som Weisfeld, men det bliver højst sandsynligt portrætteringen af rapperen, som vil blive mest interessant, da Ol' Dirty Bastard var en speciel type, kendt for at være lettere besværlig at arbejde sammen med. Men til trods herfor samarbejdede rapperen sammen mere flere kunstnere, heriblandt Mariah Carey.


Rapperen døde den 13. november i 2004, hvor han efterlod sig 13 børn, og nåede at udgive tre soloalbum "Return To The 36 Chambers: The Dirty Version" i 1995, "Nigga Please" i 1999 og "Message To The Other Side" i 2009, hvoraf sidstnævnte blev udgivet posthumt.

Filmen "Dirty White Boy" bliver instrueret af debutanten Joaquin Baca-Asay, og der er endnu ikke fastsat en dato for dens premiere.

ANNONCE