Nyhed

Publikum raser over Cirque du Soleil i Parken

Mange af dem, som skulle se Michael Jackson-showet med det canadiske solcirkus i Parken, fik en skuffende oplevelse

Efter to shows i Hernings Jyske Bank Boxen blev "Michael Jackson – The Immortal World Tour by Cirque Du Soleil" opført i Parken lørdag og søndag. Her blev det spektakulære show en skuffelse for mange gæster, der ikke kunne se, eller blev blændet af spotlys.

På arrangøren Live Nations Facebook-side har en lang række gæster klaget over arrangementet.

Lars Nellemann var blandt de uheldige koncertgæster, som ikke var tilfredse med koncertoplevelsen. Sammen med sin hustru havde han betalt 1.332 kroner for to billetter til tredje række midtfor. Han skriver:


"Stor var vores skuffelse, da showet startede, og vi erfarede, at scenekonstruktionen var så høj, at vi ikke kunne se ret meget. Hele bagscenen kunne vi overhovedet ikke se, og artisterne kunne vi kun se i hel figur, hvis de stod yderst på scenekanten," lyder Nellemanns klage til arrangøren på Facebook.

Lotte Clevin skriver videre:

"Fuldstændig enig. Under al kritik. Vi sad på siden ("Nedre C") – og vi så på folk, der så et show. Vi fik nemlig intet ud af det selv. Dårlig – og for lav lyd. Blænding fra spots på scenen. Storskærme og forhæng til dem, der i forvejen kunne se. Meget skuffende."


GAFFA har forsøgt at få en kommentar fra den ansvarlige på Live Nation, men indtil videre uden held. Til gengæld har Live Nation udtalt sig til gratisavisen 24timer. Promoter hos Live Nation, Christian Krage, forklarer til 24timer, at det dårlige udsyn skyldes, at Parkens plæne har en kurvet form. Han lover desuden en kompensation til de gæster, som har haft en dårlig oplevelse:

"I første omgang tror jeg, at vi vil tilbyde dem nogle gode billetter til et andet show med Cirque du Soleil. Men vi kigger på det individuelt."

GAFFA var i øvrigt med til "Michael Jackson - The Immortal Tour by Cirque du Soleil" i Jyske Bank Boxen i Herning onsdag den 24. oktober. Her var der ingen problemer med udsynet.


ANNONCE