Nyhed

Thee Attacks får international managementkontrakt

Aalborg-drengenes hårde arbejde har båret frugt

De fire gutter i det angrebslystne rockband går mod nye højder. Siden dannelsen af Thee Attacks i 2007 i Aalborg er det kun gået fremad for Jimmy, Johnny, Terry og Ritchie, der alle har taget efternavnet Attack. Sidste år udkom bandets andet album, og nu er endnu en hjørnesten nået i form af en aftale med det internationale GoldVE Entertainment, som allerede huser yderst anerkendte artister som The Hives og Peaches. Aftalen med det internationale selskab er kommet i stand efter, at det nordjyske band havde været i kikkerten længe. Det var så efter Thee Attacks' optrædener på CMW i Toronto og Musexpo i Los Angeles i foråret, at aftalen kom i stand.

Thee Attacks er kendt for at levere hæsblæsende livekoncerter og har optrådt i flere storbyer i Europa samt ikke mindst ved den legendariske SXSW Festival i Austin. Ved bandets april-koncert i Studenterhuset i Aarhus skrev GAFFAs udsendte blandt andet følgende i den femstjernede anmeldelse:

"At være til koncert med Thee Attacks er som at være stanghamrende Bacardi og skæv på samme tid. Well, jeg har faktisk ikke prøvet sidstnævnte, men jeg forestiller mig, det er sådan. Musikken og er som et blandingsmisbrug, hvor du bliver trakteret med diverse euforiserende stoffer og ikke mindst en hjemmerullet. Det er en rus, du ikke har lyst til at forlade. En verden, hvor rock'n'roll er diktatoren."


Signeringen med GoldVE Entertainment giver Thee Attacks helt nye muligheder på den internationale scene. I første omgang byder efteråret på en Tysklands-turné i oktober, og derefter indtages Canada, hvor en større omgang er i støbeskeen. Sidstnævnte sker blandt andet, fordi et af landets solide bookingbureauer Feldmann Booking har inviteret bandet ind i varmen.  



ANNONCE