Nyhed

Roskilde tilføjer Cyril Hahn

Festivalen har lige annonceret, at den canadisk/schweiziske dj-med-mere gæster Dyrskuepladsen i 2014

Roskilde Festival er denne uge begyndt at annoncere, hvilke artister man kan opleve næste år på Dyrskuepladsen, og i dag tilføjer de yderligere to til programmet. Den første er remixer-dj-producer og sangskriver Cyril Hahn, som i september gav en natkoncert på Rust i København.

Cyril Hahn har egentlig lavet musik lige siden skolealderen, men har først fået hul igennem til en bredere lytterskare inden for det sidste år. Han har særligt gjort sig bemærket ved at remixe store popnumre, såsom Destiny's Childs "Say My Name", der pt. er blevet streamet over tre millioner gange på soundcloud og over seks millioner gange på YouTube. Han har også remixet Haims "Don't Save Me" og Mariah Careys "Touch My Body".

Men det er ikke kun remixes, han har præsteret - tidligere på året udgav han nemlig singlerne "Perfect Form ft. Shy Girls" og "Raw Cut". Sidstnævnte er i øvrigt udgivet på ep'en "Perfect Form".

Cyril Hahn er født og opvokset i Schweiz, men er nu bosat i Vancouver, Canada. Men næste sommer slår han altså vejen forbi Roskilde Festival, som du kan finde billetter til via GAFFA Live

Klokken 11 annoncerer folkene bag Roskilde Festival endnu en af næste års optrædende, så hold øje med GAFFA.dk, hvor vi vil holde dig opdateret!

Roskilde Festival finder sted i dagene 29. juni-6. juli. Find billetter via GAFFA Live.

ANNONCE