Nyhed

Josh Groban fortolker Choir of Young Believers og kommer til Danmark

Den amerikanske sanger gæster landet til foråret – måske med en dansk sang på sætlisten

Den amerikanske sanger, sangskriver og skuespiller Josh Groban har meldt sin ankomst til Danmark, hvor han giver koncert i Falconer Salen i København 28. maj.

Josh Groban studerede oprindeligt skuespil, men skiftede til sang, da han fandt ud af, at han havde særlige talenter her. Han er kendt for at synge i spændingsfeltet mellem pop og klassisk sang. Han brød igennem med sit selvbetitlede debutalbum fra 2001, og han har i alt udgivet seks album, senest "All That Echoes", som udkom tidligere på måneden i USA – hvor det har toppet hitlisten – og er på gaden i dag i Danmark. Albummet gæstes af den Grammy-vindende trompetist Arturo Sandoval på "Un Alma Mas" og den italienske stjernevokalist Laura Pausini på "E Ti Promoterro."

Josh Groban har skrevet syv af de tolv sange på albummet, der dog også indeholder nogle covernumre, blandt andet af – måske lidt overraskende – "Hollow Talk" af danske Choir of Young Believers.


Om den nye udgivelse siger Groban: "Jeg ønskede, at dette skulle være sjælfuldt, retskaffent, dynamisk og inspirerende og energisk. Og jeg ønskede at finde kernen af min sangstemme igen. Jeg finder den altid på turnéer."

Foruden sin passion for musikken oplever Groban en spirende skuespillerkarriere med komedieroller i blandt andet den amerikanske tv-serie "The Office" og filmsuccesen "Crazy, Stupid, Love" samt gæsteoptrædender i serierne "Glee" og "The Simpsons".
 
Billetsalget begynder mandag den 4. marts klokken 10.00 gennem billetnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.  

Hør Josh Groban fremføre Choir of Young Believers' "Hollow Talk" her.


ANNONCE