Nyhed

Se seje Jenny Wilson tage en rutschebanetur i Tivoli

Det svenske pop-ikon spiller i Tivoli i aften, og i den anledning fortæller hun om sit forhold til musikken og sine inspirationskilder

I aften spiller den seje svensker, popdronningen Jenny Wilson plænen op til Fredagsrock i Tivoli. Hun går på scenen klokken 22.00 og bliver efterfulgt af den musikalske kollega MØ. I den anledning har Wilson taget turen i havens klassiske rutschebane og fortalt om sine inspirationskilder. Se Jenny Wilson prøve kræfter med g-kræfterne her forneden.

Wilson bliver blandt andet spurgt om, hvordan musikken påvirker hendes liv. Hun svarer:

"På alle måder. Jeg lever jo mit liv igennem musikken. Dels professionelt, eftersom jeg arbejder med det, men frem for alt følelsesmæssigt. Det er mit følelsesmæssige sprog, som jeg behersker bedre end noget andet sprog." 

Wilson begik knap to måneder før nytår genistregen "Demand the Impossible!", et kritikerrost album, som GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann skamroste med ordene "'Demand The Impossible!' er et sprudlende og kun en anelse rodet overflødighedshorn af opfindsomme og fornemt eksekverede idéer." Han kvitterede med fem stjerner.


Se seje Jenny Wilson her:  

ANNONCE