Nyhed

Se videodagbog fra Bottled In England på turné

Det GAFFA-Pris-nominerede band er på Europaturné og møder blandt andre Kandis

For tiden er live-drum'n'-bass-gruppen Bottled in England på Europaturné til Tyskland, Luxembourg, Østrig og Belgien. Gruppen har lavet en turnédagbog, som GAFFA har fået lov at holde premiere på. Vi begynder med et opsamlingsheat med de første tre kapitler, og weekenden over kan du se de to resterende.

Bottled in England er på turné med støtte fra Tuborgs Musikhjælp, hvor Bottled in England har lånt en turbus af Tuborg kvit og frit. Tuborg har netop åbnet for en ny ansøgningsrunde, hvor bands kan søge om at låne en turbus samt søge støtte til benzin, færge, lydmand, forplejning og overnatning. Læs mere her 

Bottled in England var nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets Danske Elektroniske Udgivelse" for debutalbummet "Boy//Lost". Prisen gik dog til Tomas Barfod for albummet "Love Me".


Se de første tre kapitler i Bottled in Englands turnédagbog nedenfor, hvor gruppen blandt andre møder kollegerne Kandis på færgen på vej mod Dresden, har ondt i håret og spiller i et sejt spejlrum i Passau i Tyskland.  

Dag 1:


Dag 2:

Dag 3:

ANNONCE