Nyhed

Conor Oberst sagsøger kvinde efter voldtægtsanklage

Beskyldninger om voldtægt har fået den amerikanske sanger til at gå til modangreb

Det vakte en del opmærksomhed i december, da kvinden Joanie Faircloth på den offentlige blog XOJane anklagede den amerikanske inderock-prins Conor Oberst for at have voldtaget hende i 2003. Faricloth, som hævder at voldtægten fandt sted, da hun var 16 år, skrev: "Conor tog meget fra mig inklusive min mødom, min værdighed og mit selvværd." Conor Oberst har benægtet anklagerne, og han har nu taget det næste skridt og sagsøgt Faircloth for bagvaskelse, fortæller TMZ.

Conor Oberst skulle ifølge Faircloth have lagt an på hende efter en koncert i Nord Carolina i 2003 og senere forgrebet sig på hende - til trods for at hun havde fortalt ham, at hun var jomfru og ønskede at forblive sådan. Oberst siger modsat, at hele anklagen er det pure opspind, og at han aldrig nogensinde har mødt Faircloth. 

Den første udmelding fra Conor-lejren begyndte:

"Normalt føler vi ikke behov for at kommentere overfladisk blog-sladder, men de seneste anklager sat mod Conor Oberst af en anonym bruger på xoJanes webside er krasse nok til, at det kræver en respons. Personens anklager er fuldstændig, entydigt falske."

Conor Oberst har senere hævdet, at Joanie Faircloth blot er en bitter fan. Han påpeger også, at hun på Facebook har skrevet rosende ord om ham så sent som i januar 2013 - hvor hun blandt andet har skrevet, at hun elsker Conor Oberst og Bright Eyes, og hvordan den sidste Conor Oberst-koncert er et af hendes bedste minder nogensinde. Hun har endda nævnt Bright Eyes som et af sine favoritbands på sin profil. 

Conor Oberst udgiver et nyt album, "Upside Down Mountain", den 19. maj, og den første single, " Hundreds of Ways" er allerede tilgængelig på nettet. Det er i hvert fald sikkert, at det ikke just er denne slags omtale, som Oberst ønsker af sin nye musik. 


 

ANNONCE