Nyhed

Big Boi fra Outkast annoncerer album

Rapperen er på vej med sit tredje soloalbum

De har ikke rørt på sig i godt otte år, og nu vælter det med nyheder fra Outkast. I starten af det nye år proklamerede hiphop-duoen, at de ville blive genforenet i forbindelse med årets Coachella-festival. Den amerikanske hiphop-duo stoppede ikke nyhedsstrømmen her, da de i sidste uge annoncerede, at de, ud over Coachella-festivalen, skal spille mere end 40 andre festivaljob i løbet af 2014.

Fantastiske nyheder for fans af den populære duo, der består af André 3000 og Big Boi, og nu er der så endnu mere at glæde sig til, når Big Boi på et eller andet tidspunkt i 2014 kommer med sit tredje soloalbum. Det er nemlig på vej, fortæller han til Revolt TV. Big Boi udgav sit debut-soloalbum "Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty" i 2010 og udsendte i 2012 sit seneste udspil, "Vicious Lies and Dangerous Rumours". 

Outkasts mangeårige producer med det fantasifulde kunstnernavn Mr. DJ udtaler ligeledes til Revolt TV, at både Big Boi og hans Outkast-kollega André 3000 arbejder på soloalbum, og at også André 3000's album ventes ude i år. Mr. DJ tilføjer, at han regner med, at den kommende turné vil give Outkast energi til at lave et nyt album sammen, deres første siden "Idlewild" fra 2006.


Hvis Big Boi med sit nye album skal imponere GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr, kræver det mere end forrige udspil: "Musikken er fængende, det er cool, og lyd og stemning klæder Big Boi. Men derfra går det så desværre stille og roligt ned, for til sidst at styrtdykke og ende i et irriterende klynkende indiepop-track sammen med Little Dragon til sidst." Albummet blev takseret til tre GAFFA-stjerner.

Big Boi får dog rig mulighed for at komme i topform inden udgivelsen, når han, som nævnt, har hele 40 koncerter foran sig sammen André 3000. De to venner har en del at fejre, eftersom det nu er 20 år siden, at de udgav deres debutalbum "Southernplayalisticadillacmuzik".

Nu, hvor det er fredag, og weekenden nærmer sig, så kan du jo, imens du venter på Outkasts comeback og Big Bois kommende soloalbum, passende nyde den dansable klassiker "Hey Ya!" herunder:

ANNONCE