Nyhed

Envy skifter navn

Den norske duo har valgt at ændre deres navn til Nico & Vince for at undgå forvirring

Efter et succesfuldt år har de to nordmænd Nico Sereba og Vincent Dery alias Envy skrevet under på en international kontrakt med Warner Music i USA, og det har fået de unge herrer til at revurdere deres kunstnernavn. Det viser sig nemlig, at der er flere bands ude i den store verden, som er faldet for det samme navn, og for at undgå forvirring har duoen valgt at skrotte deres oprindelige navn til fordel for et mere personligt et af slagsen:

"Nico og Vinz er vores navne og det, vores venner altid har kaldt os. Nico & Vinz er et mere personligt bandnavn, end Envy var, og det er vigtigt for os at opbygge et personligt og tæt forhold til vores fans – gennem vores musik og vores budskaber. Der kommer til at ske en del med vores navn online over de næste par uger, men vi lover at holde vores fans informeret gennem vores sociale online kanaler. Vi er meget begejstret for den musik, vi lige nu er i gang med at skabe, og vi kan ikke vente med at dele det med jer," udtaler duoen. 

I sommeren 2013 stor hittede Nico & Vince med singlen "Am I Wrong", som nåede en 1. plads på de danske Airplay- og Streaminglister. Singlen har derudover solgt guld på downloads herhjemme (15.000 eksemplarer) og hele tre gange platin (5,4 millioner) på streams. Ligeledes godt gik det for drengenes anden single "In Your Arms", som har opnået guld på streams.


ANNONCE