Nyhed

Se The Boy That Got Away i ny musikvideo

Trioen har nyt rockalbum på trapperne og er klar med første single

Det aarhusianske rockorkester The Boy That Got Away, bestående af Tim Alvin Boström (vokal/guitar), Matias Bager (bas) og Casper Simonsen (trommer), har i de senere år haft så travlt på live-fronten, at det efter sigende har været svært for dem at skrive nyt materiale. For de danske rockfans, der er bekendt med den melodiske trio, er der dog nu gode nyheder, da den første single, "The Politics", fra TBTGAs kommende udspil netop er udkommet med en flot musikvideo. Du kan se den her forneden.

- The Politics omhandler det at blive voksen, følge ens egne veje, følge ens drømme og stole på, at det man gør, er det rigtige. Titlen hentyder både til politikere i den forstand, men også til branchefolk, og hermed ment fra musikbranchen, der ofte dikterer kunstnernes musikalske virke og dermed fratager kunstnerens kreativitet til gavn for massen, forklarer Tim Alvin Boström.

Rent musikalsk befinder vi os i "The Politics" et sted mellem Soundgardens hårdtslående rock og Dizzy Mizz Lizzys melodiøsitet. Det er rockmusik, der både appellerer til de højtrejste næver og de poplyttende ører. Musikvideoen, der er filmet i sort og hvid, kan læses som en allegori over sangens budskab, hvor det brusende hav symboliserer verdens og fremtidens endeløse muligheder stillet over for barnet.   


TBTGA vandt i 2012 Student Music Award i Aarhus, hvor de udover et feststemt publikum spillede for en jury bestående af medlemmer fra Spot Festival, NorthSide Festival og GAFFA. Derudover var de via TakRock! forbi Smukfest samme år, hvor de først spillede i warm up-dagene på Kærlig Heden og dernæst gik videre til at erobre P3 Teltet på festivalpladsen. De har også spillet support for Go Go Berlin samt haft den ærefulde tjans af at åbne for de populære amerikanske retrorockere Rival Sons, da de gæstede Posten i Odense sidste år. Fine ord får de også med på vejen af én af dansk musiks største rocknavne, Tim Christensen, der til dr.dk har udtalt om trioen:

"Jeg glæder mig meget til at høre mere til The Boy That Got Away. Der er en sound, en attitude, en suveræn melodisk sans og ikke mindst en masse energi."

Du har mulighed for at opleve TBTGA live, når de spiller til to-dages festivalen Nordic Noise i Pumpehuset lørdag den 24. maj. Samtidig låner sanger og guitarist Tim Alvin Boström sin stemme til de svenske progressive rockere Freak Kitchen på et enkelt nummer, når de spiller på Backstage i Aarhus den 23. maj samt til deres optræden på Nordic Noise dagen efter. Billetter til Nordic Noise er til salg og kan skaffes via GAFFA Live.

Se musikvideoen til "The Politics" her:

The Politics2014 from Tim Boström on Vimeo.

ANNONCE