Nyhed

NorthSide klar med spilleplan – og lille programændring

Aarhus-festivalen har lagt puslespillet og samtidig byttet to bands ud

Det er et stort puslespil, der skal gå op, når man har 41 navne på programmet hen over tre dage. Men nu er de sidste brikker faldet på plads, og NorthSide kan derfor offentliggøre dette års spilleplan.

I den forbindelse kan festivalen også føje Wild Beasts til programmet, da Dúné desværre er blevet forhindret af logistiske årsager. Den engelske kvartet udsendte tidligere i år albummet "Present Tense", der blev kaldet "fremragende" i en anmeldelse i GAFFA. Albummet er det fjerde fra bandet, og musikalsk er det deres mest elektroniske og direkte til dato. Det alsidige orkester var i starten af deres karriere tydeligt inspireret af følsomme vokalister som Rufus Wainwright og Antony And The Johnsons, men etablerede sig hurtigt som et navn med et helt eget udtryk.

Wild Beasts kan opleves søndag 15. juni på NorthSide 2014, og de får æren af at være sidste navn på Red Stage. De øvrige spilletidspunkter kan ses på NorthSide.dk samt i den officielle app, der kan hentes til både iPhone og Android.

Programmet kan desuden ses her.


Der blev meldt udsolgt af alle endagsbilletter 19. februar, og fortsætter salget af partoutbilletter i det nuværende tempo, forventer festivalen, at der vil være udsolgt til NorthSide 2014 i starten af april.

NorthSide 2014 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 13.-15. juni, og billetter kan findes via GAFFA Live

GAFFA Plus har et meget begrænset antal billetter tilbage med rabat. Guld/platin-medlemmer kan købe med rabat her.


Læs et stort interview med NorthSides talsmand John Fogde: "Vi har en dialog med Rage Against the Machine"

ANNONCE