Nyhed

Linkoban har kræft

Den unge dansk-vietnamesiske rapper og sangerinde har offentliggjort, at hun har fået konstateret kræft

Det er en sørgelig nyhed at starte weekenden ud med. Den unge dansk-vietnamesiske rapper og sangerinde Ling Ly med kunstnernavnet Linkoban taler ud og fortæller, at hun er blevet ramt af kræft. Det meddeler Linkoban på sin Facebook-side sammen med et billede, hvor hun er skaldet som følge af kemobehandling.

På Facebook skriver sangerinden følgende:

"For halvanden måned siden fandt jeg ud af, at jeg har kræft. Jeg er i øjeblikket i behandling og bruger tid med familie og venner."


Den unge rapper og sangerinde vil dog kæmpe mod kræften og skriver yderligere:

"Jeg skriver dette offentligt, fordi jeg er sikker på, at jeg vil smadre denne sygdom – og fordi jeg vil have, at I skal vente på mig."

Linkoban giver udtryk for, at hun slet ikke er færdig med at lave musik, og at der stadig er mange koncerter for hende og fans, hun endnu ikke har mødt, står der i Facebook-opslaget.


Rapperen og sangerinden er bare 28 år og har blandt andet spillet på Spot og Roskilde Festival sidste år. Hun er blandt andet kendt for numrene "Like This", "Popgun Track" og "Oh Oh". Hendes første fuldlængdealbum "Ox", udgivet af Lucy Love på dennes pladeselskab Superbillion Records, udkom sidste år i maj måned og fik imponerende fem stjerner af GAFFAs anmelder.

Ling Ly afslutter opslaget på Facebook med følgende ord: 

"Jeg er ked af, at jeg er nødt til at aflyse mine koncerter, men jeg lover jer dette: Næste gang vi mødes, giver jeg det dobbelte, jeg har. xLinko."


Se opslaget med billedet fra Linkoban nedenfor:

 

Hør nummeret "Oh Oh" til en live session med Linkoban her: 

 

 


ANNONCE