Nyhed

Panamah er klar med sommerfrisk single

Lyt til Lever Vildt fra den danske pop-trios kommende ep

Så er der nyt fra danske Panamah. De er klar med singlen "Lever Vildt", som kommer til at figurere på den nye ep, som pop-trioen snart smider på gaden. Om nummeret siger forsanger Amalie Stender: "'Lever Vildt' er for mig et godt carefree sommernummer. Vi har ofte en tilbøjelighed til melankoli og en vis sarkasme i vores tekster, og det er der ikke helt så meget af på Lever Vildt, hvilket i sig selv er ret forfriskende," siger hun i en pressemeddelelse. 

Panamah udgav tilbage i 2013 deres andet album "En Varm Nats Kølige Luft", som fulgte op på debuten "Ud af Stilhed", der rummede landeplagen "Børn af Natten". Den varme nat fulgte dog i stilhedens spor, hvad "GAFFAs Michael Jose Gonzalez også konkluderende i sin trestjernede anmeldelse: "En Varm Nats Kølige Luft skal nok bringe lykke blandt gruppens mange tilhængere, og så kan man jo kun håbe på, at de tre talenter på næste album rent faktisk formår at fremmane noget mere køligt for denne noget lunkne omgang."

At lytte ud fra det nye nummer, "Lever Vildt", er der ikke megen kølighed på vej på Panamahs kommende ep, men derimod varm popmusik til sommer-øret. 


Du kan lytte til Lever Vildt lige her

ANNONCE