Nyhed

Esbjerg Rock Festival offentliggør Europe

Det svenske hardrockorkester besøger Esbjerg i foråret

Esbjerg Rock Festival kan i år fejre deres 25-års jubilæum med manér, når den svenske hardrock-gruppe Europe gæster festivalen til foråret. Europe, der er særlig kendt for sit ikoniske rocknummer "The Final Countdown" fra 1986, der senere blev fulgt op af numrene "Carrie" og "Rock The Night". 

Efter udgivelsen af "Prisoners In Paradise" i 1991 gik medlemmerne hver til sit og forholdt sig tavse indtil 2004, hvor de udgav "Start From The Dark". De har siden udgivet tre studiealbums, og har varslet udgivelsen af det fjerde udspil "War Of Kings" den 2. marts. Det er derfor et slidstærkt orkester, der vil dundre i den jyske muld med både velkendte klassikere og dugfriskt materiale. 

Festivalen løber af stablen den 29.-30. maj i Vognsbølparken i Esbjerg. Def Leppard, Mike & Mechanics, Münchener Freiheit, Gnags, Sko/Torp, The Sandmen og Michael Learns To Rock er allerede blevet offentliggjort. Du kan finde billetter til festivaldagene her, og så kan du jo passende begynde nedtællingen allerede nu med festivalens nyeste navn:

ANNONCE