Nyhed

Se Dave Grohl give Kaiser Chiefs det glatte lag

Kaiser Chiefs får tudet ørene fulde i en video, der bliver afspillet under deres koncerter

En rødglødende Dave Grohl fyrer op for et festfyrværkeri af skældsord til Kaiser Chiefs' koncerter. Den underholdende sketch bliver afspillet under orkestrets koncerter lige før ekstranumrene og viser Grohl komme stormende ind i gruppens omklædningsrum efter en overstået koncert. "Hvad fanden var det?" sprutter den arrige Foo Fighter-frontmand. "Hvilken bunke lort! I er en flok amatører hele bundtet.. I er Kaiser Chiefs, opfør jer som sådan!" 

Det faktum, at forsanger Rick Wilson er dommer i talentprogrammet The Voice, falder heller ikke i god jord hos Grohl: "Mester fucking kendis tv-dommer. Hvis jeg var en fucking dommer på et tv-program, og DIT band kom op og spillede sådan der, ved du så, hvad jeg ville sige? Jeres band lød ad ******** til!" Efter to minutter på kogepunktet konkluderer Grohl: "Tag jer sammen - I destruerer systematisk jeres ry."

Filmen er indspillet af Kaiser Chiefs, da de turnerede med Foo Fighters i Sydamerika. Den blev derefter uploadet på deres officielle Facebook-side, som du kan finde her


ANNONCE