Nyhed

Stjernefotografen Søren Solkær udstiller Amy Winehouse-portrætter

I forbindelse med dokumentarfilmen Amy kan du se de sidste officielle billeder udstillet i Grand Teatret i København

Den internationalt anerkendte danske fotograf Søren Solkær var den sidste fotograf, der havde æren af at lave fotosessions med Amy Winehouse, inden hun tragisk døde i sit hjem i London, den 23. juli 2011, kun 27 år gammel. Disse billeder bliver nu udstillet i Grand Teatret i København i forbindelse med Asif Kapadias dokumentarfilm "Amy", der har Danmarkspremiere torsdag den 30. juli, i Grand Teatret og biografer landet over.  

Billederne er taget i henholdsvis London og Dublin og er en stribe intime og personlige portrætter af en af det 21. århundredes mest markante sangere, der i sin levetid kun nåede at udgive to, men til gengæld stildannende album, inden hun døde af alkoholforgiftning efter et kort og tumultarisk liv. Udstillingen omfatter i alt 13 værker.

Udstillingen kan ses i biografens åbningstid, fra 11 formiddag til 22 aften, alle ugens dage, fra nu og så længe filmen bliver vist i Grand, formodentlig en måned eller halvanden frem.


Søren Solkær er også aktuel med de sidste to dage af street art-udstillingen "Surface", der kan ses i Øksnehallen til og med i morgen, onsdag den 29. juli.

Søren Solkær har i øvrigt en fortid som fotograf for GAFFA, som han tog talrige billeder for i 00'erne.

Se en serie med nogle af billederne her


 

ANNONCE