Nyhed

Bloc Party arbejder på nyt album – som duo

Kele Okereke og guitaristen Russell Lissack indspiller efterfølgeren til deres album Four fra 2012.

Bloc Party har opdateret deres fans med en ny video, hvor bandet er midt i at indspille deres kommende album i studiet. 

Bandets frontmand Kele Okereke offentliggjorde i marts, at de var gået i gang med indspilningerne af albummet i London, selvom bassisten Gordon Moakes og trommeslager Matt Tong for nylig brød med gruppen, der nu er en duo.

Den seneste video er en efterfølger til endnu en video, som blev postet i sidste måned. I den nye video hører man frontmanden Okerekes vokal, mens guitar og synthesizer spiller i baggrunden i studiet. Bloc Party udgav deres seneste plade "Four" i 2012 og holdt herefter et års pause. Bandet fungerer nu som en duo bestående af Okereke og guitaristen Russell Lissack.


I et interview på en australsk radiostation, Triple J, udtalte Okereke for nylig, at bandet havde "begyndt indspilningen" af deres femte album. "Jeg tror, at det er den første gang, jeg har talt om det, men vi er igang med at indspille en plade lige nu. Det lyder som intet af det, vi har lavet før, men det er det, som alle altid siger," udtaler Okereke.

Han siger endvidere: "Vi er i skrive- og indspilningsfasen. Vi er begyndt med at indspille. Jeg tror, at vi har omkring 18 sangidéer, og vi vil indspille og producere dem ordentligt gennem de næste måneder."

Sangeren beskriver det nye materiale som "en udvikling fra, hvor vi var. Indtil nu er der intet, som jeg kan sammenligne vores musik med i forhold til andre musikere, hvad jeg altid kunne førhen. Vi prøver altid at lave noget anderledes."


Lyt til "Helicopter" fra Bloc Partys debutalbum "Silent Alarm" fra 2005 her:

ANNONCE