Nyhed

Reptile Youth og Abby Portner offentliggør koncerter

Reptile Youth annoncerer unikke koncerter med visuals og scenografi af den amerikanske kunstner Abby Portner

Reptile Youth annoncerer tre unikke koncerter med visuals og scenografi af den amerikanske kunstner Abby Portner.

Sanger Mads Damgaard Kristensen fortsætter sit samarbejde med Abby Portner, der indtil videre har udmøntet sig i en koncert, som er blevet holdt ved CPH:DOX i efteråret 2014 og for nylig på Spot Festival 2015. De tre kommende koncerter er en fortsættelse og videreudvikling af dette samarbejde. Til forskel fra de to førnævnte koncerter, som kun bestod af klaver og sang, vil der til de kommende tre koncrter være et fuldt live-setup, og bandet vil spille sange fra den kommende ep "Away" plus deres ældre materiale. Abby Portner producerer til koncerterne også et unikt scenedesign med tilhørende video, hvilket vil adskille sig fra de tidligere koncerter. Om samarbejdet med Reptile Youth forklarer Abby Portner det således:

"Hver gang jeg skal lave et ny indhold eller videoer til et band eller individuelle kunstnere, forsøger jeg at kombinere min æstetik med bandets personlighed eller stil. Det er altid en god udfordring. Til de her koncerter tror jeg, at de ekstreme forskelle imellem klimaerne og de steder, hvor vi begge bor, er et godt sted at starte. Varmen, vandet, stranden og ørkenen i LA kombineret med de mere blå-grønne, kolde farver og den jordnære 'vibe'i Danmark er meget interressant for mig. Bandmedlemmernes varme og deres måde at arbejde på har også indflydelse på mig."


Abby Portner (Abigail Portner, red.) er billedkunstner, filmmager, stop-motion animator, set designer og kostumemager. Hun er nok mest kendt for sit samarbejde med Animal Collective, som hun har arbejdet sammen med, siden hendes bror David Portner var med til at starte bandet i deres teenageår. Derudover har hun også været med til at designe skateboards for Alien Workshop og dukker for Jim Henson Studios, og så har hun lige lavet en performance med John Cale på Whitney Museum i New York. Hun har altså med andre ord bevæget sig i flere forskellige retninger og spektre, siden hun blev uddannet fra Parsons School of Designs i New York. Man kan se mere af hendes arbejde på hendes hjemmeside: www.abbyportner.com 

Reptile Youth har for ikke længe siden udgivet singlen "Away" fra ep'en af samme navn, som rammer butikkerne den 8. juni. Til de tre koncerter vil man som sagt kunne opleve nye og ældre Reptile Youth-numre fra deres bagkatalog. Du kan lytte til singlen "Away" på denne hjemmeside: www.soundcloud.com/reptile-youth-cph/away

Koncerterne med Reptile Youth er skabt igennem et samarbejde med Abby Portner, Reptile Youth og Mercedes-Benz, og koncerterne finder sted på disse datoer og spillesteder:


Den 29. september: Bremen Teater, København.

Den 2. oktober: Mungo Park, Koldning.

Den 3. oktober: Bora Bora, Aarhus.


Billetterne til koncerterne kan findes via GAFFA Live 

Varm op med "Fear":

 


 

 

 

 


 

ANNONCE