Nyhed

GAFFA-Prisen er klar med de første musiknavne

Blandt andre engelske Kwabs sætter gang i festen i Bremen Teater 3. december

De fire første navne, der skal tilføre musikken til dette års prisuddeling den 3. december, er nu fundet: Kwabs, Liss, Alex Vargas og Velvet Volume. Flere navne afsløres løbende.

Den engelske neo-soulsanger Kwabs har været på en uafbrudt himmelfart, siden han for et år siden udgav hitsinglen "Walk". Med sin fløjlsbløde vokal og mangeårige erfaring fra jazzens verden vil Kwabs lune ethvert hjerte i salen denne kolde decemberaften i musikkens tegn.

Det fremadstormende danske band Liss står allerede i tårnhøj kurs både i Danmark og udlandet. Med kun to singler på samvittigheden, "Try" og "Always" går det kun én vej herfra for funky Liss.


Et andet navn, vi danskere kan være meget stolte af, er den nu London-baserede Alex Vargas. Vargas trumfer med sin kraftfulde vokal og velskrevne R&B-sange, der også har charmeret sig ind i det store udland.

I en helt anden boldgade finder vi Velvet Volume, der laver vaskeægte ind-til-benet punkrock, mesterligt leveret af de tre søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi. Søstrene spillede til Kronprinsparrets Priser den 3. oktober.

– Vi har i år valgt at hylde fremtidens musik. Vi har at gøre med nogle navne, der virkelig har udmærket sig på den danske og udenlandske musikscene det seneste år, og som vi gerne vil føre endnu mere frem i lyset, siger GAFFAs chefredaktør, Peter Ramsdal.


– Vi var også de første til at præsentere Ed Sheeran på den danske musikscene tilbage i 2011, tilføjer Peter Ramsdal.

Showet finder sted torsdag den 3. december på Bremen Teater i København. Det er 25. år, at GAFFA-Prisen uddeles, og sjette gang, der afholdes et gallashow, og der er i lyset af sidste år lagt op til et brag af en fest.

Prisen uddeles inden for 18 kategorier, blandt andet Årets Danske Album, som MØ løb med sidste år, og Årets Nye Danske Navn, som gik til L.I.G.A.


Prisvinderne findes som altid af GAFFAs musikentusiastiske læsere, som gør GAFFA-Prisen til en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på dansk grund. Afstemningen går i gang på GAFFA.dk/prisen 30. oktober klokken 7:00.

Billetter inkluderer både adgang til showet og afterparty med fri øl fra Royal Beer. Der udbydes kun et begrænset antal billetter. 

Billetsalget er i fuld gang på Billetnet


Varm op med et af højdepunkterne fra GAFFA-Prisen 2014 – Martin Brygmann forklædt som MØ:

ANNONCE