Nyhed

Hillary Clinton vil ikke udelukke Kanye West som vicepræsident

Den tidligere førstedame vil ikke helt afvise rapperen som sin kommende sekundant

Det er efterhånden ikke gået manges næse forbi, at Kanye West flere gange har udtalt, han agter at opstille som amerikansk præsident, når der er valg i 2020. Flere har hilst modtagelsen velkommen, men nu siger Hillary Clinton i et radiointerview med BuzzFeed, at West måske "burde vente", da hun regner med et forsøg på genvalg, hvis hun vinder præsidentvalget næste år. 

"Det kan være, jeg vil give ham noget ekstra erfaring, så han, ud over de mange andre ting på hans cv, havde en rolle som udsending eller lignende, han kunne henvise til... Jeg vil ikke udelukke nogen som helst som vicepræsident," fortæller Clinton i interviewet, der dermed åbner døren en smule på klem for Kanye West i besiddelse af en eller anden form for politisk rolle, hvis hun vinder valget næste år. Lyt til hele Clinton-interviewet her.

Om Kanye Wests præsidentkampagne nogensinde bliver til noget er stadig uvist, selvom han har fået positive tilbagemeldinger omkring hensigterne fra både Donald Trump, Det Hvide Hus og Taylor Swift, der står parat til at agere Wests vicepræsident, hvis han skulle vinde valget en dag. Indtil videre har kandidaturet i hvert fald muliggjort en masse spin fra begge sider af USAs politiske spektrum.


Se Kanye Wests politiske offentliggørelse her:

ANNONCE