Nyhed

Guns N' Roses tilbageholdt på turné for våbenbesiddelse

"Du kan glemme, at du har en fucking pistol," sagde Axl Rose fra scenen

Guns N' Roses er for tiden på turné i USA, men gruppen fik problemer i fredags, da de efter at have spillet i Philadelphia torsdag forsøgte at komme ind i Canada for at give koncert i Toronto lørdag. Det lykkedes, men først blev gruppen tilbageholdt på grund af våbenbesiddelse. Det fortalte sanger Axl Rose fra scenen i slutningen af gruppens koncert i Rogers Center i Toronto.

"Vi blev ikke ligefrem arresteret. Vi blev tilbageholdt. De var meget flinke, meget forstående. I ved, det kan ske. Du kan glemme, at du har en fucking pistol. Det var ikke min pistol."

En repræsentant for bandet bekræfter episoden over for Billboard og tilføjer, at pistolen ikke tilhørte nogen af bandmedlemmerne.


Guns N' Roses er for tiden på turnéen "Not in This Lifetime... Tour" i Nordamerika med blandt andet tre medlemmer af gruppens mest klassiske lineup fra slut-80'erne og start-90'erne: Sanger Axl Rose, guitarist Slash og bassist Duff McKagan. Når den nordamerikanske tour er slut i USA i august, fortsætter Axl Rose sin turné med AC/DC i USA i august og september, inden han i november tager på tour med Guns N' Roses i Sydamerika. Guns N' Roses har endnu ikke offentliggjort koncertdatoer uden for Nord- og Sydamerika.

I forrige uge oplevede Red Hot Chili Peppers også at blive tilbageholdt, af toldmyndighederne i Hviderusland – dog udelukkende fordi toldfolkene ville have bandets autografer. På Metallica-merchandise vel at mærke, idet myndighederne tilsyneladende troede, bandet var Metallica. Det fortalte Red Hot Chili Peppers' bassist Flea på sin Instagram-profil.

Se Axl fortælle om optrinnet, ved koncerten i Toronto – inden bandet spiller "Out ta Get Me":

 


 


ANNONCE