Nyhed

Page Four klar med turné og ep: Vores fans er en kæmpe inspiration

GAFFA har taget en snak med Danmarks poprinser om musik, fans og 17 år

I sidste uge udgav det danske boybandet Page Four debut-ep'en "Page Four", som indeholder singlen "17 år". Page Four har igennem de seneste år været på turné rundt i landet. Siden popgruppen startede, har de altid haft deres fans i fokus.

Drømme i opfyldelse

Det er et år siden, at popfirkløveret brød igennem lydmuren med hittet "Sommer". Siden hittet har bandet fået en masse drømme til at gå i opfyldelse:


"Vi har fået et bedre indblik i den danske musikbranche. Vi har fået lov til at komme på vores helt egen turné, hvor vi har kunnet spille nye sange og fået muligheden for at komme til alle vores fans landet over," forklarer bandet.

Sammen har Page Four offentliggjort deres kommende efterårsturné, som starter den 10. oktober på Train i Aarhus.

Bandmedlemmernes forskelighed har følge Page Four gavnet musikproduktionen i boybandet, selvom det til tider kan være en udfordring at være fire mennesker om en sang:


"Processen er længere, men resultatet bliver optimalt, fordi vi kommer med fire forskellige indgangsvinkler, der supplerer hinanden rigtig godt. Vi er hinandens bedste venner, og det at vi er så forskellige, har kun styrket vores forhold til hinanden," lyder det fra Page Four, der består af Jonas Eilskov, Stefan Hjort, Pelle Hoyer og Lauritz Emil

Alderen vi husker

Som en forløber til ep'en har drengene udgivet singlen "17 år", som ifølge Page Four handler om det liv, som drengene lever nu:


"Det er den tid, vi vil se tilbage på og fortælle historier om," lyder det fra Page Four.

I en pressemeddelelse forklarer bandmedlem Jonas Eilskov:

”'17 år' handler om mange ting på en gang, alt efter hvor gammel man er, men for os fungerer '17 år' som en beskrivelse af vores liv lige pt. for vi er lykkelige over at få lov til at lave det, vi laver og vores fans, og det er det, der er vores motivation. ”


Med sangen følger en musikvideo, som er optaget i Malaga. Ifølge popdrengene fungerer videoen som en påmindelse om, at intet i livet er for sent. Kun Stefan Hjort er det eneste medlem i Page Four, som er 17 år gammel. Men i gruppens optik er det alle, der kan relatere til den aldersgruppe, som sangen handler om.

Bånd med publikum

Ud over energi og ærlighed er der en særlig ting, bandet lægger stor vægt på:


"Vi tør skabe et bånd til vores publikum, så de føler sig hjemme i vores nærvær,” fremhæver Page Four. Popgruppen valgte i DR3 programmet ”Teenage Superfan” at hive hele Danmark med backstage. Her kunne gruppens fans og følgere få et unikt indblik i drengenes liv samtidig med, at programmet satte fokus på fanlivet:

"Vi er glade for, at programmet har sat så meget fokus på vores fans. De fylder lige så meget for os, som vi fylder for dem," forklarer Page Four, der ser deres fans som en vigtig kilde til inspiration og drivkraft:

"Vi får rigtig meget inspiration og drivkraft fra vores fans. Vi bliver konstant overrasket over, hvor meget de gør for os. Det er en kæmpe inspiration for os og hele projektet," lyder det fra Page Four. Ifølge gruppen er DR3-programmet med til at vise, hvor langt bandet er nået fra de startede tilbage i 2015.


Kom i sommerhumør og find din indre teenager frem til sangen ” 17 år”. Nedenfor kan du se Page Fours efterårsturné: 

19. oktober: Train, Aarhus


20. oktober: Skråen, Aalborg

21. oktober: Bygningen, Vejle

22. oktober: Sønderborghus, Sønderborg


23. oktober: Store Vega, København

28. oktober: Tobaksgaarden, Assens

29. oktober: Fermaten, Herning


30. oktober: Turbinen, Randers

4. november: Kedelhuset, Silkeborg

5. november: Gazzværket, Aabenraa


6. november: Thisted Musikteater, Thisted

11. november: Slagelse Musikhus, Slagelse

12. november: Muzikhuset Bornholm, Rønne


18. november: Grønnegades Kaserne, Næstved

19. november: Viften, Rødovre

20. november: Portalen, Greve


Køb billetter via spillestedernes hjemmesider

ANNONCE