Nyhed

Kongsted åbner pladeselskab og udgiver første kunstner

Chuck Records bliver navnet på Kongsteds nye pladeselskab, der lægger ud med at udgive Le Boeufs "Waiting For You".

Den danske dj og producer Kongsted har åbnet et nyt pladeselskab, der skal finde og hjælpe nye talenter frem inden for klubmusikken. Chuck Records bliver navnet på det nye pladeselskab, der dermed deler navn med den anerkendte dj's hund. Pladeselskab såvel som hund er opkaldt efter filmproducer og manuskriptforfatter Chuck Norris. 

Idéen bag pladeselskabet er at favne bredt i det elektroniske univers og ikke nødvendigvis henvende sig til den brede kommercielle fanskare, som Kongsted ellers tidligere meget har gjort. "Det handler om at gøre tingene anderledes og få artisten involveret i alt omkring udgivelsen, hvor jeg kan videregive den erfaring, jeg har fået gennem årene," fortæller Kongsted om sit nye pladeselskab. 

Chuck Records udgiver Le Boeuf  


Den første udgivelse på Chuck Records er en single med den danske dj Le Boeuf, der skiftede sit borgerlige navn Nicholas ud med en fransk udgave af tilnavnet bøf. Le Boeuf spiller en blanding af Deep Tropical House og Nu Disco og har netop udsendt singlen "Waiting For You" på Kongsteds nye pladeselskab. 

Ifølge Kongsted er Le Boeufet af de nye lovende navne på den danske elektroniske musikscene. Le Beouf har tidligere remixet for en række kendte danske musikere, blandt andet Kongsted, der nu har taget ham ind under sine vinger. Du kan se Le Boeufs single "Waiting For You"  udgivet på Chuck Records her: 

 


ANNONCE