Nyhed

Min playliste: Det lytter Pede B til lige nu

Den turnéaktuelle rapper har sammensat en playliste med 10 sange, han skamhører netop nu

Pede B tager på tour med DJ Noize i september og oktober. I den anledning har vi fået Pede B til at lave en playliste med 10 sange, han lytter til netop nu. Hør sangene via playlisten nederst.

Læs mere om Pede B og DJ Noizes efterårsturné her

 


1) Kevin Gates - Not The Only One

Måske den eneste, der succesfuldt har kombineret trap og melankoli. Det er befriende at høre, at sydstats-trap-hostesaft-lyden kan have et mere personligt og sårbart lydbillede. Kevin er muligvis sindssyg, men han har fandme sit eget udtryk lige nu.

2) Logic - Fade Away


Kan du lide J.Cole og Kendrick, vil du elske Logics to sidste albums. Flow og levering er altid i særklasse. Logic er en rapper fra Chicago, der sjovt nok slet ikke har ladet sig inspirere af, hvordan alle andre fra den by lyder pt (måske bortset fra Chance, men stadig!). 

3) Dave East - Made Me 

En opdateret version af Newyorker-lyden. Dave East er lyden af sult, vrede og afstumpethed. Det er den der form for benhård hiphop, man forelsker sig i, når man er ung og rowdy. 


4) Emil Kruse - Hvorhen

Jeg glæder mig til, at ham her dropper et helt album! Emil har kombineret et mainstream-udtryk med gode tekster, og jeg glæder mig især til at høre de numre, der ikke skal være singler. 

5) Keis Khatib - Bring Det På


Keis Khatibs nye album ”Zone 2” er en sublim og meget overset plade fra en af Danmarks mest interessante rappere. Guldalder-beats og gode tekster er altid en gryderet, jeg gerne vil have mere af. Alle fans af hiphop bør tjekke hans album nu! 

6) Boot Camp Clik - And So

For lige over et år siden mistede vi Sean Price, der i min optik var en af de bedste rappere nogensinde. Hans vers på ”And So” er sort humor og ærlighed på den der måde, hvor det rammer rigtig hårdt. 


7) Raf Camora - So Lala

Tysk hiphop, der giver mig lyst til øl, solskin og festival. Rigtige mange danskere sværger til fransk rap, hvis man skal høre noget andet end engelsk, men jeg har altid syntes, tysk er det hårdeste sprog til rap nogensinde. "So Lala" er mere et festnummer end de hårdere ting, man normalt hører fra Raf Camora, men fuuuuck hvor det spiller. 

8) Chinx - Yay


Endnu et talent, vi mistede sidste år. Det her er energifyldt hiphop til din sommerbrandert. Hør nummeret to gange og prøv ikke at råbe med på omkvædet - I dare you! 

9) Joe Budden - Making A Murderer part 1

Man kan sige meget om den syrede pseudo-beef mellem Drake og Joe, men det har da affødt et par solide diss-tracks. Joe er stadig en af de allerdygtigste tekstmæssigt i min bog. Lidt ligesom med Kevin Gates er jeg overbevist om, at han er rablende sindssyg, og derfor takkede jeg faktisk nej, da jeg for et par år siden blev tilbudt at møde ham. Jeg vil hellere nyde musikken end få en sær face-to-face-oplevelse, der kan ødelægge helhedsindtrykket.



10) Pede B - To-komma-nul

Vi tager på efterårstour fra midt i september og har lige smidt det her nummer ud op til. Det er punchline-orienteret rap over tung musik fra DJ Noize. Jeg skal jo gerne kunne det udenad, så det hører jeg også en del for tiden, haha.

 


ANNONCE