Nyhed

Lindstrøm forvarsler nyt album med single

GAFFA.dk – Alt om musik

”Nogle sange er nødt til at blive lagt væk et stykke tid og derefter revideres nu og igen. Shinin er en af de sange,” siger Lindstrøm om sin nye single fra det kommende album It’s Alright Between Us As It Is.

Det syv minutter lange spor er både mørkt og fængende, og synthesizerne akkompagneres godt af Grace Halls behagelige vokal. I et opslag på Facebook skriver Lindstrøm, at det har taget ham fem år at lave singlen, men nu er den altså her og kan høres herunder:


Albummet med den norske producer udkommer 20. oktober, annoncerer Pitchfork, og inkluderer samarbejde med flere nordiske artister, som norske Jenny Hval og svenske Frida Sundemo.

It’s Alright Between Us As It Is vil være Lindstrøms fjerde studiealbum. Hans første, Where You Go I Go Too, blev kåret til ”Beste elektroniske album” i 2008 af den norske musikprisuddeling Spellemansprisen.

”Man føler sig nærmest hensat til firserbarndommens tv-landskab, for den vidtløftige og storladne chill-out-disko kunne sagtens være baggrundsmusik til en hybrid mellem Sportslørdag og Vitek,” skrev GAFFAs Jesper Buhl dengang.


ANNONCE