Nyhed

Nye navne til Nibe Festival – blandt andre Rae Sremmurd

Hiphop-stjernerne besøger Danmark til sommer

Nibe Festival er klar med annonceringen af to store navne.

Den amerikanske hiphop-duo Rae Sremmurd udgav deres debut-album ”SremmLife” tilbage i 2015, men har først for alvor fået deres internationale gennembrud med den aktuelle efterfølger ”SremmLife 2”. De unge fyre fra Mississippi har de seneste 13 uger befundet sig i top 3 på den amerikanske single-chart Billboard Hot 100, 7 af ugerne på førstepladsen med hittet ”Black Beatles”. Festivalleder Peter Møller Madsen kalder annonceringen for ”et scoop af rang” og uddyber om duoen:

”Rae Sremmurd er ud-over-scenekanten-hiphop, som helt sikkert nok skal starte en kæmpe fest fredag den 30. juni. Og mon ikke de liiiiige laver en Mannequin Challenge på os.”


Rae Sremmurd kan også opleves i Vega 8. februar. Der er i skrivende stund få billetter tilbage til koncerten.

De to unge drenge følger tilsluttes af de danske poprock-veteraner fra TV-2. Steffen Brandt og co. spillede i 2016 kun én koncert – nemlig den anmelderroste Smukfest-koncert, der blev tildelt fem stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der kaldte den ”en helt igennem fremragende afslutning på en dejlig festival”.

Festivalsprogrammet består i forvejen af store danske navne som Kim Larsen & Kjukken, D-A-D, Magtens Korridorer, L.O.C., Suspekt, Phlake og P3-prisvinderen Karl William.


Varm op til sommerens festligheder med Rae Sremmurds kæmpehit ”Black Beatles” nedenfor.

 


ANNONCE