Nyhed

Steven Wilson til København med nyt album i ryggen

Den engelske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist gæster landet

Den engelske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Steven Wilson giver koncert i Store Vega 3. marts. Billetsalget begynder fredag den 12. maj klokken 10.

Wilson har en fortid i front for den progressive rockgruppe Porcupine Tree, der har 10 album bag sig. I 2010 valgte han dog at lægge bandet på køl for at koncentrere sig om en solokarriere og andre projekter.

Koncerten i Vega bliver en opfølgning på det kommende udspil "To the Bone", som bliver Wilsons femte soloalbum og udkommer 18. august. "To the Bone" er ifølge pladeselskabet Caroline Records "en unik fusion af futuristisk rock med elektroniske elementer og svimlende guitar." Albummet er en hyldest til de ambitiøse og progressive popalbum, Wilson lyttede til i sin ungdom: Peter Gabriels "So", Talk Talks "The Colour of Spring" og Tears For Fears "The Seeds of Love".


Hør "Pariah", første single fra det kommende album, lige her.

Wilson gav senest dansk koncert i DR Koncerhuset i februar 2016. Her uddelte GAFFAs anmelder Rune Schlosser fem stjerner og skrev blandt andet:

"Sound of Muzak" og "The Raven That Refused To Sing" sluttede en aldeles kontrastfyldt aften, hvor der både var plads til tårer og nosser. Og det er måske Wilsons største bedrift – han leger konstant med følelsesregisteret og spiller kispus med, hvilken historie det egentlig er, han fortæller. Ikke desto mindre var det en fryd atter en gang at følge ham med ind i mørket, for der er altid en smule lys, når man står i det. Læs hele anmeldelsen her.


 

 

ANNONCE