Nyhed

Ugens Topsify Hit: Kiiara tager bladet fra munden på "Whippin"

Sangerinden synger om "fuckboys" på sin nye single

Ugens Topsify Hit er Kiira med "Whippin feat. Felix Snow".

Attituden er i orden hos den 22-årige amerikanske sangerinde Kiiara, som ikke er bange for at tage bladet fra munden og synge om "fuckboys" på sin nye single "Whippin (feat. Felix Snow)".

Kiiara havde sin debut på Coachella-festivalen i april, og senere samme måned fulgte den spritny single "Whippin feat. Felix Snow", som klatrer op ad Spotify-listen herhjemme og pt. er #67.


Kiiara fangede det amerikanske label Atlantic Records' øjne og ører efter selv at have udgivet den akustiske single "Bring Me Back" i 2013.

Efter at have skrevet kontrakt med dem udkom hendes debutsingle "Gold" i 2015, og den blev et stort hit i hele verden. Tracket var blandt andet Ugens Uundgåelige på P3, og det er nu streamet over 373 millioner gange på verdensplan.

Kiiara har også samarbejdet med Linkin Park på deres store comeback-single "Heavy", der blandt andet gik Top 20 på Billboard.


Kiiara er for tiden ude og spille sammen med The Chainsmokers på deres "Memories: Do Not Open Tour", der begyndte i Miami i april, og som gæster arenaer over hele USA hen over sommeren. 

Hør "Whippin feat. Felix Snow":


Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste "Ny Musik" nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.

 

 


ANNONCE