Nyhed

Marcus & Martinus giver endnu en dansk arenakoncert

Den norske popduo kommer tilbage til landet til efteråret

Den populære norske teenagepopduo Marcus & Martinus giver endnu en dansk koncert, når de besøger Jyske Bank Boxen lørdag den 2. september. Marcus & Martinus gæster i forvejen København den 18. marts, hvor de giver koncert i Royal Arena – der er i skrivende stund kun få billetter tilbage. Desuden optræder de til MGP 4. marts i samme Jyske Bank Boxen.

Tvillingerne fra Trofors i Nordland var bare ti år gamle, da de vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012 med sangen "To dråper vann".

I 2015 hittede de med debutalbumet "Hei" og "Plystre på deg". Derefter fulgte det store hit "Elektrisk" feat. Katastrofe, som gjorde Marcus & Martinus til de yngste norske kunstnere nogensinde til at streame platin.

I 2016 udsendte duoen deres første engelsksprogede album, "Together", udgav bogen "Vår Historie" og tv-serien "MM News" på TV Norge. Dertil spillede de to gange for et udsolgt Oslo Spektrum og brød igennem i nabolandene Sverige og Danmark. Samme år modtog de tre Spellemann-nomineringer (det norske svar på Danish Music Awards).


Filmen om Marcus & Martinus, "Sammen om drømmen", havde premiere i januar 2017 i Norge, Sverige, Danmark og Finland og fik ifølge koncertarrangøren Live Nation den bedste åbningsweekend for en norsk dokumentar nogensinde med over 75.000 besøgende i Norge alene.

Under Spellemann-uddelingen samme måned blev drengene kåret til "Årets Spellemann". Marcus & Martinus er populære på de sociale medier, med blandt andet over 650.000 følgere på Instagram, 1,1 millioner fans på Musically, 160.000 abonnenter på Youtube og mere end 50.000 på Snapchat.

GAFFAs anmelder Ida Borchersen Hansen var godt tilfreds med Marcus & Martinus' album "Together", som hun tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: 


"Deres musik er ung, hip og taler til enhver teenagers hjerte. Der er tale om gode, catchy tekster og rytmer, som ingen vil kunne stå stille til. Girls, Go Where You Go og Hey You er gode eksempler på dette. Der er masser af energi på albummet, men duoen kan også sagtens komme ned i tempo. Without You er en ballade, som giver et godt pusterum, og lytteren får også lige lov at høre tvillingernes flotte engelsk." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter lørdag 11. marts kl. 12.00

Varm op med "Without You":

 

ANNONCE