Nyhed

The Script til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Det irske poprockband The Script giver koncert i Tap1 i København 3. marts

The Script brød igennem med deres selvbetitlede debut i 2008 og singlen "We Cry", og siden har Dublin-trioen blandt andet hittet med "The Man Who Can't Be Moved" (2008), "Hall of Fame" (2012), "Superheroes" (2014) og senest "Rain" fra dette års album, "Freedom Child", gruppens femte.

Før tiden som The Script boede to af bandets medlemmer, sanger og keyboardspiller Danny O’Donahue og guitarist Mark Sheehan, i Los Angeles. Her skrev de hits for kunstnere som Britney Spears, Boyz II Men og TLC og producerede i selskab med blandt andre The Neptunes. Da de vendte retur til Dublin for at fokusere på deres egen musik, hyrede de Glen Power som trommeslager, og herefter tog karrieren fart.


The Script gav senest dansk koncert i Falconer Salen i september 2015. Her uddelte GAFFAs anmelder Christian Weigel fire stjerner og skrev blandt andet:

"The Script får fire stjerner for en rigtig god performance godt hjulpet på vej af et meget entusiastisk og veloplagt publikum. De har sangene, de kan spille og ikke mindst synge. Det blev dog en kende ensformigt, fordi mange af sangene lå meget tæt op ad hinanden. Bedst fungerede numrene fra seneste udspil "No Sound Without Silence", hvor der var en anelse mere variation og bid i. Uden up-tempo-sangene fra dette album var det blevet for sødsuppeagtigt." Læs hele anmeldelsen her.

Mindre heldigt er det gået med GAFFA-anmeldelserne af gruppens album, hvor de er gået fra fire til tre og to og senest én stjerne for det seneste album, "Freedom Child", som blev kaldt "Tåkrummende tyndt". Læs hele anmeldelsen her.


Billetsalget begynder 29. september klokken 10.

Varm op med den aktuelle single "Rain":


ANNONCE