Nyhed

Charmøren Ivan Martinez er klar med videoen til "Nogen for nogen"

GAFFA.dk - Alt om musik

Den fremadstormende singer-songwriter Ivan Martinez udgav den 2. februar i år sin single “Nogen for nogen” – nu kan du se musikvideoen til den personlige sang fra den danske charmør. En video, hvor Martinez blandt andet kører rundt i åben bil i København.

Ensomheden og forgængeligheden i tilværelsen er et essentielt tema i singlens tekstunivers. Martinez udtaler selv om det nye udgangspunkt: ”Vi glemmer dem, som vi gerne vil betyde noget for. Vi vil så gerne være noget for dem, men det kommer til at handle om at være nogen for alle andre, fordi vi bruger så meget tid på at iscenesætte os selv.”

Det handler altså for den 22-årige musiker om at give slip og sætte sig selv fri fra at iscenesætte sig selv for hele verden og fokusere på dem, man faktisk holder af i stedet. Om at have store drømme, men også at nyde nutiden og vejen dertil. "Dagene går så hurtigt, årene går så hurtigt..." lyder noget af teksten, der gengiver en let genkendelig følelse hos ungdommen. Den besværlige ungdom er et fortsat emne for musikeren.

Martinez startede sin karriere i 2016 med sin førstesingle “Et Hus”, som har over 500.000 afspilninger på Spotify, og er gået fra en mere indie-folk-præget stemning, inspireret fra udlandet og fremført på dansk, til den mere radiovenlige pop med den nyeste single. Se musikvideoen lavet af Rumle Kjær ovenfor.

ANNONCE