Nyhed

Populær rapper indstiller karrieren efter voldsanklager

GAFFA.dk - alt om musik

Den fransk-britiske rapper Octavian annoncerer, at han stopper sin musikkarriere grundet negativitet efter voldsanklager

Mandag den 18. oktober 2021 offentliggjorde Octavian i et Instagram-opslag, at han sætter sin musikkarriere på pause. Nyheden kommer et år efter, at han blev beskyldt for at have "fysisk, verbalt og psykologisk misbrugt" sin ekskæreste, skriver NME.

Instagram-opslaget er et billede af Octavian med sin hund, og dertil skriver han:


"Stopper musik. Alt den her negativitet er drænende. Uskyldig eller ej betyder ikke noget i min by. Ikke et godt sted. Tak til alle der har holdt mig mentalt stabil, og tak for al jeres kærlighed. Tak for jeres tålmodighed. For evigt taknemlig. Jeg smutter for nu. Vi ses snart."

 

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af ALPHA (@octavianessie)

Ekskærestens udmelding om misbruget blev offentliggjort dagen før udgivelsesdatoen for Octavians debutalbum Alpha. Udgivelsen og Octavian blev efterfølgende droppet af hans daværende pladeselskab Black Butter.


Udmeldingen kom i november 2020, hvori ekskæresten blandt andet fortalte, at hun er blevet udsat for fysiske overgreb. I udmeldingen hævder hun, at Octavian har angrebet hende med en hammer og en skruetrækker, tvunget hende til at få en abort samt truet med at tage hendes liv. 

Octavian har nægtet anklagerne. Dog udtaler hans ekskæreste, at hun er blevet bedt om at underskrive en tavshedsaftale (NDA) tilsendt af den 25-årige rapperes advokat. 

Octavian nåede at udgive to studiealbums SPACEMAN i 2018 og Endorphins i 2019. Han har også optrådt på Roskilde Festival i 2019.


LÆS OGSÅ: Ny single fra hiphop-supergruppen Mt Westmore

ANNONCE